1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

F1 2011 - opinie, problemy (temat ogólny o grze)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kamiIeqPL, Wrzesień 19, 2011.

  1. kamiIeqPL

    kamiIeqPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Tutaj będziemy pisać o F1 2011 :)

    Jak pewnie wiecie, jutro jest premiera, a w sieci jak nie było tak tej gry nie ma...


    PS. W PL F1 wyjdzie 23 września, z tym, że jutro premiera to chodziło mi o światówkę :))



    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
  4. kamiIeqPL

    kamiIeqPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja najbardziej czekam na tryb kooperacji :)
     
  5. Zlevikk

    Zlevikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    boję się że tak ... jak by nie miała xgd3 to pewnie iso już było w sieci .... obym się mylił.
     
  7. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    mnie boli to, że brak PL wersji :mad:
     
  8. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Panowie jest cien nadziei .. w tamtym roku światowa premiera była 21.09

    Na torrentleechu pojawiła się dopiero w dniu premiery ... nie jest to żadna reguła iż tak będzie w tym roku, ot taka moja sprawdzona uwaga ;-)

    Czekamy!
     
  9. Zlevikk

    Zlevikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    F1.2011.XBOX360-COMPLEX jest! wygląda na to że bez xgd3 bo by było w nazwie!
     
  10. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Potwierdzam na btgigs jest od pięciu minut.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  11. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Dokładnie f1 2011 w sieci bez xgd3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ale pamietajcie że na dash 2.0.13599.0
     
  13. Mareh

    Mareh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    rozumiem ze to jest ten dash co kasuje przerobkę tak?

    ok juz wieme tak ;p mozna usunac posta
     
  14. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dokładnie i tak 100tyś będzie tematów o XGD3 i o ten dash do tej gry:)
     
  15. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Już nie rozumiem. Czy mi pójdzie na LT 1.9 i Dash 2.0.13146.0?
     
  16. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak jest wave 13 to nie bardzo
    edit z tego co wiem bez utraty przeróbki możesz wgrać najnowszy ,inni niech potwierdza że chyba nie usuwa przeróbki jak się na 1.9 i dash 13xx i się wgrywa troszke nowszy
     
  17. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Gra śmiga na najnowszym dashu lt+ 1.1 :) Sprawdzone
    Oby Fifka nie miała xgd 3 :p
     
  18. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Już nie rozumiem mam LT 1.91 i Dash 2.0.13146.0
    Jak sprawdzić czy jest wave 13
     
  19. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    na stronach podaja log z abgx360 i tam wszystko pisze co i jak
     
  20. Zlevikk

    Zlevikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak by zmienić wave na starszy? Pójdzie na starszym dashu?
     
  21. maxtro

    maxtro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    http://s2.ifotos.pl/img/xD_haqwwwh.png
     
Wczytywanie...

Poleć forum