1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

F1 2012 XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Masownik20, Wrzesień 16, 2012.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1517
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    [​IMG]

    RELEASE: F1.2012.XBOX360-iMARS


    Wersja full PL:
    Wydanie: F1.2012.PL.XBOX360-SRT


     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak już dodajesz release gry to podawaj pełne info.
     
  4. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1517
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jak byś nie zauważył jeszcze wtedy jak sie ukazało nie było żadnych konkretnych danych miałem z rana dodac
    Oraz jak juz zmieniasz mi cos to mogłbyś dokładniej i nie mieszac wpisując tekkena zamiast F1

    BRAK PL
     
  5. mietu

    mietu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    przy około 50% instalacji wywala że nie można odczytać płyty, zarysowana/zabrudzona, ktoś wie o co chodzi? lt 3.0 bez ihasa, verbatim. Wcześniej wszystko instalowalem, gralem z pendrive i dzialalo
    edit:
    po 3 minutach gry z płyty jest to samo, brudna płyta itd. Czyżby jakieś nowe zabezpieczenia? W forze to chociaż dało się grać i dobre 40min zanim wywalała ;/
     
  6. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Pewnie się źle nagrało. Zdarza się.
     
  7. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Jest PL w tej wersji,bo na SS z abgx widać że jest,ale user wyżej pisze że nie ma.
     
  8. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Abgx nie podaje języka gry tylko język dashborda, czyli po jakiemu są nazwane osiągnięcia.
     
    1 osoba to lubi.
  9. kamileqKSP

    kamileqKSP Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    216
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Są tylko osiągnięcia w PL.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  10. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Ten sam problem co mietu.
    3 minuty gry i "nie można odczytać płyty".
    Szkoda mi płyty ale nagram jeszcze raz.
     
  11. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    iHas-em nagrywacie że wam ten błąd wywala ?
     
  12. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Nie, ja zwyczajną nagrywarką. Gram z płyty.
    Ale teraz nagrałem jeszcze raz tym razem na verbatimie zamiast na jakimś no-name i zamiast wyłączyć się po 3 min grałem 20min i bez problemu.
    Nie mam teraz czasu pograć dłużej, ale wieczorem usiądę i dam znać czy błąd już się odczepił.
    Zapowiada się obiecująco.
     
    1 osoba to lubi.
  13. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ja też teraz pobieram,za ok 2 godziny nagram iHasem i dam znać czy hula.
     
  14. Tomek 84

    Tomek 84 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Karlino
  15. molflex

    molflex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co z aktualizacja? - bo trochę dawno nic nie paliłem na x'a ostatnio to jakos wiedzmin i syndicate - giera ryczy o update - bezpiecznie jest go robic z z plyty F1 2012 czy lepiej z pena?
     
  16. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Zrobiłem z płyty po czym trochę pograłem w BFa 3 czyli raczej bez problemów.
     
  17. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Ja też mam podobny problem co zendeman. Gra działa chwilę, gdy próbuję włączyć np. tryb Young test drive wywala mi błąd o ściereczce. Gdy chciałem zainstalować F1 na dysku wyskoczył mi ten sam błąd przy 54%.
    Nagrywałem ihasem na verbatima 4x bez opc. Czyli standardowo. Ktoś ma jakiś pomysł co może być zrobione źle?
     
  18. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    No dobra ja już przeszedłem testy young i gram już ponad 50 min i nie ma problemu, może rzeczywiście było coś źle nagrane.
     
  19. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ja już nagrywam. Dam znać zaraz tym co nagrywają iHasem i mają problem.
    Wait Please...
     
  20. szoch

    szoch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    ma zabezpieczenie CIV??
     
  21. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Panowie. Pobrałem,nagrałem,zainstalowałem gram normalnie od ponad godziny.
    Nic się nie dzieje.
    Nagrywałem iHasem na verbatimach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum