1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

F3AR problem!! czarny ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ikslawok Łahcim, Grudzień 7, 2011.

  1. Ikslawok Łahcim

    Ikslawok Łahcim Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warsaw, Poland, Poland
    cześć!

    Do tej pory z każdym problemem pomagało mi to forum przez wyszukiwarkę, tym razem za cholerę nie mogę znaleźć odp.
    F.E.A.R.3_XBOX360-STRANGE próbowałem odpalić tą gierkę na Lt+ 2.0 ale zaraz po intro, w jakieś 3ej sek. pierwszej misji/ tutoriala wyskakuje komunikat że misja zakończyła się nie powodzeniem i tak w kółko gdy próbuję zagrać ponownie. Nagrywam najnowszym imgburn, LayerBreak 1913760.
    będę bardzo wdzięczny za szybką i konkretną odpowiedź, z góry dzienx!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    sproboj sciagnac gierke z innego zrodla moze wstawka jeste walnieta
     
  4. Ikslawok Łahcim

    Ikslawok Łahcim Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warsaw, Poland, Poland
    przy moim łączu ciągnie jak posoka;/ ma ktoś inny pomysł? ta gra ma zabezpieczenie AP2.5? może powinienem coś z tym zrobić?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma ap. Jak masz lt 2.0 to powinna działać bez problemów. Zmień w pliku dvd LayerBreak=2133520
     
  6. Ikslawok Łahcim

    Ikslawok Łahcim Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warsaw, Poland, Poland
    zmiana LayerBreak'a nie pomogła, myślisz że powinienem nagrac nową, inną kopie z tym layerem?
    ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? jak nagrywaliście swoje obrazy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum