1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 2 bład!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Pepekkk, Listopad 21, 2008.

  1. Pepekkk

    Pepekkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W Bloodstone nie mogę wyjąć miecza ani nic kupić i w ogóle lipa. Przez to nie mogę przejść misji atak na Bloodstone. Pomyślałem że to chwilowy błąd wyłączyłem konsole wyczyściłem płytę i dalej to samo ;/ Wcześniej było normalnie nawet kupiłem sobie karczmę. Znacie może jakiś sposób na to??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pepekkk

    Pepekkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Fable 2 bład!

    Czy jest możliwość zgrania od kogoś dobrego sejwa?
     
  4. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Fable 2 bład!

    Zacznij od nowa nową postacią
     
  5. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Odp: Fable 2 bład!

    Wydaje mi się ze się nie da.
     
  6. Pepekkk

    Pepekkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Fable 2 bład!

    A nikt z was nie spotkał się z takim błędem? A może wie ktoś co go wywołuje bo jak będę musiał zacząć od nowa żebym wiedział?? Proszę o odpowiedź.
     
Wczytywanie...

Poleć forum