1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 2 dziwny problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Grzechu Oo, Marzec 10, 2010.

  1. Grzechu Oo

    Grzechu Oo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żywiec
    Witam. Mam taki problem w grze Fable 2, że gdy otacza mnie więcej ludzi/stworów gra drastycznie zwalnia, wszystkie ruchy wykonywane są wolno, gdy oddale się w mniej zaludnione miejsc bądź zabije przeciwników problem znika. Czy to normalne?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kleszczu290

    kleszczu290 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    z tego co mi wiadomo to nie...sam przeszedlem fable 2 i ani razu nie mialem takiego problemu,gra chodzila plynnie. moze masz plyte porysowana, lub gorszej jakosci nosnik...probowales zainstalowac gre na dysk?
     
  4. Grzechu Oo

    Grzechu Oo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żywiec
    Sory zapomniałem dodać. Gram z dysku od początku.
     
  5. kleszczu290

    kleszczu290 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w takim razie nie mam pojecia...a inne gry tak samo Ci sie przycinaly jak puszczales z dysku?moze sproboj usunac i jeszcze raz zainstalowac ja...moze to pomoze
     
  6. Grzechu Oo

    Grzechu Oo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żywiec
    Gier póki co dużo nie mam, ale przy żadnej nie pojawiło mi się coś takiego. Zaraz pójdę w jakieś miejsce żeby problem wystąpił, potem sprawdzę jak pójdzie na płycie i po reinstalu. Opisze wnioski.
     
  7. Grzechu Oo

    Grzechu Oo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żywiec
    Ostatnio problem wystąpił w jaskini hobbesow jak walczyłem z ok 15, wiec próba w tym miejscu.
    Z dysku przed reinstalem: zwalnia, przyspiesza jak zostanie z 5
    Z płyty: jw
    Z dysku po reinstalu: jw

    Gre przeszedłem i w nie każdym przypadku problem się pojawił, ale czasami tak i
    zaciekawiło mnie czemu tak się dzieje.
     
  8. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wina płytki najprawdopodobniej, jeśli np. grając w Cod MW2 gdzie są wybuchy i atakuję cię cała armia ludzi nie masz takiego problemu to wina płyty bądź dziwna wersja samej gry
     
  9. gruchalbn

    gruchalbn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    może za szybka prędkość podczas nagrywania płytki,
    u mnie w fable II gra się przycinała z tego co pamiętam w momencie gdy stało przy mnie duża ilość ludzi/wrogów i rzucałem nagle czar (choć tak naprawdę rzadko się to zdarzało)
     
  10. Grzechu Oo

    Grzechu Oo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żywiec
    Gra oryginalna wiec chyba nie powinno być problemu ze za szybko nagrana, ale widocznie jakaś felerna wersja.
     
  11. zabilimizolwia

    zabilimizolwia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jakbyś wyczyścił cache? Może to by pomogło. Nie sądzę, żeby to była wina płytki skoro gra idzie z dysku i podejrzewam, że w tym momencie co przycina to nic nie doczytuje z niej. Ja bym na wszelki wypadek odinstalował, wyczyścił cache i zainstalował.
     
  12. sloma

    sloma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    proponuje czyszczenie cache
     
  13. Janol23

    Janol23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    266
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    STG
    nie to nie jest normalne dziwne zamula ci ;]
     
  14. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Sprobuj wyczyscic cache. Gra nie zwalnia i nie jest to normalne zachowanie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum