1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 2 i DLC po polsku? Czym rozni sie wersja pro od zwyklej?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PatrixOK, Sierpień 18, 2009.

  1. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! Zamierzam sciagnac dodatek do gry Fable 2 i mam 2 pytania.
    Czy jest on po polsku tak jak wersja podstawowa?
    Jaka jest roznica miedzy darmowym dodatkiem, a tym za ktorego musimy placic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wisien

    wisien Banned

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dodatek jest po angielsku, rozni sie tym ze na darmowym mozesz grac na LIVE z kims kto go kupil
     
  4. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dodatek nie jest po polsku.
     
  5. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to lipa ;( nie pogram sobie
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Czemu? Ten dodatek da rade uruchomić na wersji PL tylko wszystko dotyczące dodatku będzie po angielsku.
     
  7. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No wlasnie o to chodzi :D Ja malo mowic angielski... i bedzie bez sensowna gra polegajaca jedynie na naciskaniu X bo nic wiecej oprocz fabuly w tej grze nie ma :D (aha no i jeszcze B to czarów) ;p Pozdro
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Bosh,co za dziecko,dzisiaj bez jezyka obcego zginiesz!Nie wiem wogle jak udalo ci sie uruchomic konsole,bo jest napisane 'TURN ON' o_O
     
  9. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Taką wypowiedzią pokazujesz że to ty jesteś dziecko :/
     
  10. Althenor

    Althenor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie offtopic-ujcie
    a dodatek nie jest po polsku
     
  11. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Debil.... to ze kiedys rosysjkiego uczyli a nie angielskiego tak jak ciebie to juz nie moja wina... i nie powiedzialem ze nie znam zadnego obcoge jezyka bo znam, rosyjski ,norweski( a jak norweski to i szwedzki i dunski bo to to samo) , francuski i i troche angielskiego Dzieciaku...
     
  12. Czerkvik

    Czerkvik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Ucz się ucz przyda ci się to . Ja zaczalem nauke od gier po angielsku.Teraz umiem niemiecki francuski angielski rosyjski polski i hiszpanski.
    A poza tym to nie urodzilismy sie z PatrixOK w np.1995. Nas uczyli rosyjskiego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum