1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 2 - Knothole Island

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tomekjot, Luty 10, 2009.

  1. tomekjot

    tomekjot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie


    Czy dodatek do Fable 2 będzie działał na kopii tej gry. Ściągnąłem go ale za nic nie mogę się do niego dostać ?.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    a wiesz w ogóle jak tam się dostać?
     
  4. Termos

    Termos Guest

    o ile ściągnąłeś platną wersję dodatku
     
  5. tomekjot

    tomekjot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ściągnąłem wersje premium za 800 mp. Teoretycznie po pojawieniu się na Rynku Bowerstone powinna automatycznie pokazać się dostępna nowa misja. Niestety nic takiego sie nie dzieje. Helpppp!!!
     
  6. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Idź na rynek Bowerstone na most i zejdź na dół, jeżeli nie będzie tam kolesia to ściągnij jeszcze wersję darmową.
     
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    nie tyle kolesia co żółtą łódź podwodną
     
  8. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
  9. tomekjot

    tomekjot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie


    Udałem się na dół koło łodzi podwodnej ale zonk kolesia nie było. Zakupiłem więc stosowną oryginalną wersję gry i .... wszystko działa :)
    Wygląda to tak, że aby pograć w ten dodatek konieczne jest poza samym pobraniem dodatku z Live'a uruchomienie gry on-line. Szkoda.....ale dzięki Wam za zaangażowanie.


    Pozdrawiam
    tomekjot
     
  10. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    a jak sie pobierza darmowa wersje tego to co ?
    dziala tak jak premium wersja ? czy cos zablokowali ?
     
  11. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Darmowa wersja dodatku pozwala Ci jedyni grać z kimś, kto ma pełną wersję. Sam w ten dodatek nie pograsz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum