1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 2-konsola się zaiwesza

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez matis9988, Lipiec 18, 2012.

  1. matis9988

    matis9988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gałki
    Mam problem z grą Fable 2. W misji Rytuał na początku gry, gdzie trzeba ochraniać dziewczynę, która przyszła po jakąś wodę do jaskini przechodzę dwie pierwsze komnaty bez problemu. Jednak gdy otwierają się drzwi do 3 to konsola mi się zawiesza i muszę ją wyłączać. Konsola nie przerobiona. Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Zainstaluj na dysku.
     
  4. matis9988

    matis9988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gałki
    Jest zainstalowana na dysku.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    plyta pewnie porysowana
     
  6. matis9988

    matis9988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gałki
    Przecież gra jest zainstalowana na dysku. Od razu po kupnie zainstalowałem. Nigdy nie grałem z płyty.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wykasuj cache

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. matis9988

    matis9988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gałki
    Wykasowanie cache nie pomogło. Problem cały czas występuje.
     
  9. ziomalinski

    ziomalinski V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zacznij grać od poprzedniego stanu zapisu.
    Miałem podobnie z Prince Of Persia - The Forgotten Sands, nie dogrywała się grafika i spadałem w przestrzeń. Musiałem zacząć grac od początku.
     
  10. matis9988

    matis9988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gałki
    Tylko, że nia mam poprzedniego zapisu.
     
  11. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    to usun gre i zainstaluj jeszcze raz - graj od poczatku ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum