1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 2 konsola zawiesza sie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez beastieboy, Marzec 24, 2009.

  1. beastieboy

    beastieboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    mam problem i nie bardzo wiem gdzie się z nim udać..
    podczas gry w Fable 2 moja matka uskuteczniała porządki no i oczywiście wycieranie kurzu obok konsoli.Podniosła ją i niechcący wyciągnęła kabel od zasilania.Po ponownym włączeniu xbox'a nie mogę załadować Fable'a.Przy kontynuacji gra ładuje się w nieskończoność i kończy się czarnym ekranem i resetem konsoli.Usunąłem wszelkie save'y i oczyściłem cache dysku..lecz nadal mam to samo..Fable nie działa na moim, a także na nowym profilu,płyta nie ma śladów uszkodzeń,inne gry działają prawidłowo..

    sprawdziłem gierke na innej konsoli i wszystko działa.Tylko u mnie nie.
    konsola jest nieprzerobiona i giera oryginalna.
    Help!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cloud Strife

    Cloud Strife Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podłącz do xlive i ściągnij patcha
     
  4. ciuupa

    ciuupa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A podłączałeś do neta podczas gry?
     
  5. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    taa konsola nieprzerobiona :DD "Przeróbka: Xtreme 4.x" myślę ze akurat gra się zapisywała a konsola została odłączona. W każdej grze pisze żeby podczas zapisu nie odłączać dysku anie nie wyłączać konsoli
     
  6. beastieboy

    beastieboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie nie byłem podłaczony do neta podczas gry,a to ze nie powinno sie wylaczac konsoli to wiem i przeciez nie zrobiłem sobie tego celowo:/
     
  7. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    Nie powiedziałem że zrobiłeś to celowo ale będziesz musiał (chyba) od nowa przechodzić, skoro został odłączony kabel zasilania takie są fakty, powodzenia w przechodzeniu od nowa;)
     
  8. beastieboy

    beastieboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miło by było od nowa przejść jakby działało:/
    spróbuje zgrać tą płytke na dysk i wtedy odpalić
    bo jak odłączyłem dysk to zaczęła mi sie pojawiać ta informacja na temat przetarcia płyty szmatką..bez sensu że u mnie nie działa a u kumpla działa:/ i jak to możliwe ze płyta sie zryła jak zabrakło prądu..bez sensu:/
     
  9. tomasz0992

    tomasz0992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    częstochowa
    1.Plyta sie "zryla" poniewaz podnoszac konsole wystarczy lekko przechylic zeby ja zepsuc, musiala chodzic jeszcze po podniesieniu jej, wtedy mogla sie zrysac(okrag na brzegu plyty)

    ps.mialem tak kilka razy, plyta do regeneracji
     
  10. bartek7220

    bartek7220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WKZ
    Ja tak miałem z płytką z grami arcade. Coś zazgrzytało i płytka do wywalenia.
     
  11. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Gdy konsola zrobi "Okrag" na plycie mozna ja naprawic przez regeneracje plyt (duzo takich na allegro) Wiec nie jest tak jak to okresliles do wywalenia.
     
  12. beastieboy

    beastieboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    eh..ale dlaczego u kumpla na innej konsoli gra działa bezproblemowo?
     
  13. szajba

    szajba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A kumpel ma przerobiona konsole?? Ja mam tak z paroma grami u kumpla działaja a u mnie nie i odwrotnie. Na początku działało normalnie. Spowodowane to jest prędkością odczytu płyty Bynajmniej w moim przypadku (wolne i szybkie obroty) Trudno Okreslic dlaczego tak jest moze wersja konsoli. Napewno to nie wina dysku bo nawet jesli podczas zapisywania stanu gry wylaczysz konsole to moze wykasowac zapisy w ostatecznosci zniszczyc dysk.
    Niestety nie znam zasady jak to naprawic Po pewnym czasie ( ok 2 lat - plyty dzialaja) wiem moze i smieszne ale jednak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum