1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 2 PL problem z napisami

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez marcin55505, Styczeń 27, 2009.

  1. marcin55505

    marcin55505 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupilem gre Fable 2 PL, w ustawieniach konsoli mam ustawiony jezyk polski, w grze ustawiam tez na polskie napisy, a podczas gry kiedy postacie rozmawiaja nie tlumaczy nic, od czasu do czasu w grze pojawia sie napis po polsku ale dialogow nie tlumaczy. Czy ktos z Was mial taki problem w tej grze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    oddaj do sklepy żeby ci wymienili ?
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    Boże widzisz i nie grzmisz... Jak ma tłumaczyć dialogi?!? Ta gra jest z polskimi napisami tylko i wyłącznie!
     
  5. senor

    senor Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TL
    obcy... przeciez fable przetlumacza dialogi, kiedy postacie mowia pod spodem pojawiaja sie napisy po polsku... marcinowi chodzi raczej o to, ze on tych napisow nie ma
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    napis który się pojawia będzie prawdopodomnie oznaczał lokacje i inne. w takim razie przepraszam, zwracam honor :) ja grałem w fable i to że się wybierze język napisów to jedna sprawa, bo trzeba je jeszcze włączyć.
     
  7. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    A jak ma włączone i ich nadal nie widzi to ma ucięty dół ekranu tak jak ja mam gdy nie zmienię rozmiaru ^_^
     
Wczytywanie...

Poleć forum