1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 2 PL?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez berez, Listopad 30, 2008.

  1. berez

    berez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem ze wersja PL zawiera tylko polskie napisy, czy moze tez nagrane sa dzwieki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Polskie są tylko napisy :]
     
  4. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Tak, nagrali też dubbing i to do 9 wersji językowych, przez co gra mieści się na dwóch płytach blu-ray...
     
  5. Kaliberek

    Kaliberek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    300
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Ja posiadam Fable 2 pl i mam tylko napisy po polsku dialogi są po angielsku.
     
  6. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    A ja odkryłem bardzo fajny sposób na zarobienie dużo złota w 5 minut.:p
    Wystarczy tylko że bedzie ktoś posiadał jeden sklep lub domek w który zarabia dla naszego bohatera.Jeżeli mamy spełnione wymagania to zapisujemy gre i wychodzimy z niej. W ustawieniach konsoli przestawiamy rok z 2008 na 2012.Odpalamy grę i cieszymy się dużą ilością złota:D. Uwaga tylko nie ustawiajcie podatków wyższych jak normalny (np. +20%) gdyż wtedy ucierpi "czystośc" naszego bohatera. Oczywiście po całym zabiegu zapisujemy stan gry i spowrotem zmieniamy date na normalną.
     
  7. gracjanprzenioslo

    gracjanprzenioslo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    tam można robić ciągle, WARUNEK przestawiamy tylko o jeden rok

    I nachapać się można bardzo szybko potem tylko kupować wszytkie nieruchomości jakie się da aby nabić 2 500 000 w nich. i ARCH odblokowany 100 punktasków :))
     
  8. yoki

    yoki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam takie pytanko troszke z innej beczki bo nie chce zakładać nowego tematu.

    Czy Wam Fable tez sie tak delikatnie momentami przycina?? Np czy po wyjsciu z menu ewkipunkku x360 troszke mysli:) zanim pokaze obraz?? Dodam ze mam arcade jeszcze bez dysku :)
     
  9. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Może sie tak zdarzyć ale po zgraniu gry na dysk wszystko jest perfect;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum