1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 2 - tekstury

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tijs18, Styczeń 30, 2009.

  1. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Chciałem się zapytać czy u was również co jakiś czas doczytują się tekstury? U mnie są to cienie. Podobną sytuację zaobserwowałem w MC LA. W tej grze doczytują się sporadycznie elementy toru takie jak światła. Co ciekawe zawsze w tych samych miejscach - nawet gdy tor został już przejechany wcześniej.

    Mój napęd to LiteOn bądź Benq. Konsola została zakupiona w grudniu (MediaMarkt więc myślę, że to będzie LiteOn.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    Przecież konsola w odróżnieniu od komutera ma to do siebie że na bieżąco doczytuje tekstury. Zgraj na dysk, trochę pomoże na pewno.
     
  4. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gry są już zgrane:) Po prostu chodziło mi o to czy uświadczacie podobnych problemów w tych grach
     
  5. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    U mnie w MC: LA nie doczytywało się nic w Fable 2 natomiast sporadycznie występuje doczytywanie cieni, trawy itp. Gry w stanie idealnym, oczywiście oryginały.
     
  6. jareek

    jareek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podepne sie pod temat. istnieje wersja Fable II w ktorej nie trzeba sciagac aktualizacjii??
     
  7. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Nie ? Każda wersja F2 jest taka sama. Poza tym chyba ta aktualizacja w niczym nie przeszkadza ? ( No może poza brakiem oszukiwania na achievementach )
     
Wczytywanie...

Poleć forum