1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fable 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez chomik24, Grudzień 28, 2008.

  1. chomik24

    chomik24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam

    podobno pierwotna wersja zawierałą bład i nie mozna byłó ukonczyc pewnego questu

    wyszła juz finalna wersja ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cloud Strife

    Cloud Strife Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zaloguj się do live i ściągnij patcha
     
  4. solideral

    solideral Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Otwock
    Witam mam pytanie o którą misję Ci chodzi, tj która jest wadliwa przed pobraniem aktualizacji?
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    prawdopodobnie RYTUAŁ i problem z opatem
     
  6. Loord

    Loord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świętokrzyskie...
    A ja mam takie pytanie co sądzicie o tej gierce bo jutro jakąś mam zamiara kupić i zastanawiam się nad Fable 2 i SW Force Unleashed.
     
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    Sprawdź w głównym temacie o Fable2 opinie użytkowników:
    http://x360iso.org/showthread.php?t=4383
     
  8. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Jeśli zastanawiasz się nad tymi dwoma gierkami to bierz tylko i wyłącznie Fable 2, SW:TFU to według GT " Most disappointing game of the year", czyli największe rozczarowanie 2008 roku.
     
  9. chomik24

    chomik24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a mozna by prosic o linka do patcha bo mam obraz na dysku jeszcze nie nagrany da sie go spatchowac czy musze miec na hdd w konsoli? gre zainstalowana?
     
  10. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    uruchom grę jak będziesz podłączony do LIVE. wyskoczy Tobie okno o aktualizacji.
     
  11. chomik24

    chomik24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    lol nie bede podlanczał xa do neta bo musiałbym kabel z sciany wyrwać
     
  12. Kylar_____

    Kylar_____ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chwaszczyno/Gdańsk
    a nie można przez router???
     
  13. Kylar_____

    Kylar_____ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chwaszczyno/Gdańsk
    Bo słyszałem że, można ale nie wiem jak.
     
  14. HollyBloody

    HollyBloody Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Potrzebujesz wireless adaptera. Jednakowoż wątpię czy takowy posiadasz. Podłącz kabel ethernet od router do konsoli. Na 100% będziesz miał dostęp do sieci.
     
Wczytywanie...

Poleć forum