1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez x-360klocek, Listopad 27, 2010.

  1. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
    Siema! Mam taki problem: Gdy chcę wczytać zapis gry w Fable II to mi wyskakuje, że ten zapis został stworzony z aktualniejszą wersja gry. O co chodzi ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
    Proszę odpowiedzieć, bardzo ważne!!!
     
  4. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    Podłącz do Liva i zaktualizuj grę
     
  5. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
    Ale czy da się też jak mam Game of the Year Editon
     
  6. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
  7. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
    A mógł byś opisać jak to się robi czy automatycznie aktualizuje?
     
  8. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    Podłączasz konsolę do internetu i wkładasz płytkę z grą. Konsola "zapyta się" czy pobrać akutualizację (najczesciej kilka mb) a ty zaakceptuj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum