1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PolishSoldier, Październik 10, 2012.

  1. PolishSoldier

    PolishSoldier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z Fable 2. Mam Xboxa z Rgh, fable skopiowane na dysk. Po uruchomieniu gry i wybraniu postaci włącza się ekran ładowania, po czym gra cras***e i wywala mnie do menu xboxa. To już druga wersja Fable która mi tak cras***e, nie wiem czego to wina...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Fable 2

    Usun pamięć podreczna (cache) a jak nie to sciagnij inną wersję gry

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. lukaszgd

    lukaszgd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sopot
    Czy ktoś się orientuje czy gra Fable 2 z marketu jest w PL Fable II - Xbox.com ? Bo nie ma napisane jakie wersje językowe są dostępne ani jakie są napisy :( Chodzi mi tylko o to żeby były chociaż napisy PL. Pozdrawiam
     
  5. Pawors

    Pawors Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Chodzi Ci o Fable 2 czy Fable 3 Nie wiem jak w markecie ale ja kupiłem Fable 3 na Allegro za 25 zł wersję PL
     
  6. lukaszgd

    lukaszgd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sopot
    Chodzi mi o Fable 2. Fable 3 jest z napisami PL i w opisie pisze że jest PL.
     
  7. larwas

    larwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    Ja co prawda kupilem wersje na plycie ale w anglii ale sa napisy PL
     
Wczytywanie...

Poleć forum