1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 a beta nowego dasha ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez maniak1994, Październik 28, 2010.

  1. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Witam, mam pytanie co do fable 3, skoro mam Ixtreme LT + Wersje Beta nowego dasha , to czy pójdzie mi fable 3 ? Bo nie wiem czy sie oplaca sciągać ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. honor

    honor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. loosers77

    loosers77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "poczytać"... tak jest 40 kilka stron w większości spekulacji i wielkiej paniki.... miłej lektury
     
  5. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tam średnio raz na 3 strony jarają się linkami do xboxscene :p
    maniak1994 - to zależy chyba od bety którą masz ale fable na nowej becie nie pojdzie
     
  6. kryq

    kryq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    Od update 2.0.12606 zaczynają się problemy z fable i simsami (poprzednie wersje bety nie robią problemu sprawdziłem na ixtreme 1.6 ale na lt działa tak samo)
     
  7. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kryq simsy chodzą wszedzie, tutaj HEXTOR zapodał link jak koles włacza fable na najnowszej becie
    YouTube - Fable 3 working on 2.0.12609.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum