1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FABLE 3=>aktualizacja=>Flaga?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez [matheok], Listopad 16, 2010.

  1. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam takie pytanie, czy ktos robil taka czynnosc, a mianowicie gral w fable3 na dashu starym 9199, nastepnie po podlaczeniu sie do live i aktualizacji dasha sprawdzil stan flagi?? (po aktualce oczywiscie nie wlaczal fable).

    Jak myslicie bedzie flaga? w koncu stary dash nie łapie na AP2.5
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
  4. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    śmiertelne jak to nazwałeś to jest granie w fable 3 na nowym dashu nie na 9199.
     
  5. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    ech może za szybko odpowiedziałem i każdy zrozumie to jak chce.

    A powinien zrozumieć to tak, ze grajac na starym daszu w fable 3 nic się nie stanie bo dopiero połączenie nowego dascha z grą posiadającą nowe zabezpieczenie jest "śmiertelne" dla konsoli tak dla Ciebie @clumzy i innych co chciałem powiedzieć.

    Tak więc odpalając Fable 3 na starszym daschu nie pozostawiamy żadnego śladu gdyż dasch nie obsługuje tej możliwości zabezpieczenia, więc się nie dostanie bana w przyszłości, bo konsola nie miała jak to zapisać.

    I teraz wracamy do zdania które już napisałem:
    "Tak jak już udowodniono połączenie dascha z grą posiadającą zabezpieczenie A.P 2.5 jest "śmiertelne" na konsoli."

    Tzn. Tylko nowy dasch i tylko gra z A.P 2.5 równa się flaga, ban online, brak gwary, itp. W takiej kombinacji nie innej.
     
  6. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    właśnie,Ty nie przeczytałeś 1 posta ze zrozumieniem. :)
    chodziło mu o to konkretnie jak napisałeś:

    edt.
    ja tez za szybko ogarnąłem Twoją wypowiedż.
    chyba każdy troszkę oczytany w temacie wie,że kombo nowy db + nowe gry ap2.5 = "tragiczne skutki" (dopuki nie będzie lt+)
    peace \/
     
  7. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    /// Off top.

    To teraz się zrozumieliśmy =).
     
  8. westg

    westg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A na becie nowego dasha grając w Fable 3 też sobie oflagowałem konsolę ?
     
  9. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    musisz sprawdzić to programem do sprawdzania "bana offline"/
     
  10. dejniak

    dejniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    piszecie, że gra w fable3 na nowym dashu to smierc dla konsoli- to znaczy, że dostaje z miejsca bana czy coś sie w konsoli blokuje?? ja na przyklad dash sobie uaktualniłem ale nie mam zamiaru grac online bo nie lubie:) lubie tylko single missions:)
     
  11. dejniak

    dejniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    acha oflaguje mi konsole a gra i tak nie odpali. ...szukaj a znajdziesz...
     
Wczytywanie...

Poleć forum