1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 Czarny ekran LT+ POMOCY!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcelk2012, Listopad 2, 2011.

  1. marcelk2012

    marcelk2012 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowy na tym forum, przeszukiwałem przez 2 godziny na tym forum czy jest coś na temat mojego problemu, znalazłem jedynie informacje aby przelecieć grę ABGX360 zrobiłem to ale tam wychodzi mi coś takiego:
    [​IMG]
    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!

    Przejdę do rzeczy. Grałem w Fable 3 około rok temu, przeszedłem 3 razy, działało wszystko jak najlepiej. Potem przerobiłem konsole na LT+, ale dalej działało i było ok.
    3 dni temu wkładam płytę z grą do napędu, czekam. Widzę obrazek że gra fable 3 włączam czekam, a tu cały czas czarny ekran, konsola się zacina.
    To samo się dzieję z Assasin Creed Brotherhood...
    Nie wiem co robić, szukam i szukam i nic, bardzo was proszę o pomoc. :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Wgraj lt 2.0, przelec abgx i wypal.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    może obrazu nie ma w bazie danych, skoro nie chce dograć patcha.
     
  5. marcelk2012

    marcelk2012 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie ma żadnej innej opcji? Chodzi mi tylko o tą grę, więc nie wiem czy warto znowu przerabiać, może jest jakiś sposób??
    //edit: Właśnie jest :/
     
  6. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Człowieku, a może tak uruchom Abgx'a jako ADMINISTRATOR? Pisze jak byk, że nie masz praw do zapisu! Jak ma naprawić obraz, jak nie może w nim nic zapisywać?

    A do inteligentów wcześniej jak się nie znacie nie pomagajcie, bo tylko syf robicie.

    Nie ma obrazu w bazie? Jest napisane jak byk, że ściąga sektor AP25 z serwera. Matko, sami idioci na tym forum.
     
  7. dzogo

    dzogo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co to da że ściągnie patcha do ap25 skoro te patche działały dobrze tylko na dashu 12xx. Ten sam problem po wgraniu lt+2.0 jest z black opa i nfs hot pursuit. Przecież abgx sam Ci nie dogra patcha do obrazu z ap25. Na dodatek trzeba obrazu gry. Nie wiem czy można wziąć zrobić obraz tej płyty która wcześni miała dograny patch i była wypalona czy trzeba szukać obrazu który nie był patchowany jeszcze, a o takie obrazy ciężko. Bynajmniej ja do nfs i fable III nie znalazłem tego obrazu.
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    abgx dogra jak najbardziej patcha do ap 2/5
     
  9. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    musisz kolego wgrac LT 2.0 a obrazy gry przepuscic przez ABGX wgra Ci nowe sektory AP25 (musisz miec administartora bo na foto widac nie nie masz i nie modyfikuje ci obrazu iso.)
    wypalasz x4 Imgburnem i grasz
     
Wczytywanie...

Poleć forum