1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 Czarny Ekran

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez MrLazy, Czerwiec 2, 2011.

  1. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Wiem, że było wiele tematów na ten temat, ale żaden nie potrafi mi pomóc. Zacznę od tego, że mam LT+ v1.1. Ściągnąłem sobie Fable 3 Region Free, opinie były dobre i wiem, że trzeba wgrać patch i robiłem to już według tego poradnika z forum. Patch się pięknie wgrał i zrobiłem też, aby był na SSv2. To też pięknie działa. ABGX mówi wszystko na TAK, więc nagrałem wszystko dobrze jak zawsze. Nagrywałem już PORTAL 2 i pięknie śmiga. Jednak po nagraniu wkładam grę do napędu. Grę wyczytuje, bo po lewej jak jest to okienko jaka jest gra w napędzie to pokazuje Fable 3 z tym obrazkiem i wszystko git, ale gdy odtwarzam grę to jest czarny ekran i tyle. Co robić, bo zielonego pojęcia nie mam o co kaman.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to znaczy ze jednak coś jest nie tak...przepuść wypaloną płytę przez abgx jeszcze raz
     
  4. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    A co to zmieni?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    sprawdzisz czy płyta jest dobrze nagrana...bo na bank nie jest ap dograne
     
  6. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. mikiq1w2

    mikiq1w2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Triciti
    A masz inne gry z ap2.5 np. black ops, mw2, nfs hot pursuit ? Jesteś pewien, że masz lt+ 1.1 ? ABGX wskazuję, że ap2.5 jest, to albo xbox ma problemy z odtworzeniem płyty (ale to chyba by wywalił error ze szmatką) albo nie masz lt+. Może masz tylko ixtreme LT. No chyba, że masz najnowszy dashboard albo masz spoof'owany napęd.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ma czarny ekran wiec ma lt+....spoof napedu albo coś nie tak z płytą
     
  10. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Nie będę płyt marnował do póki się nie dowiem co jest tego przyczyną, bo nie ma najmniejszego sensu.
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    z obrazem jest wszystko....ale skoro masz czarny ekran to znaczy że gra jest zle nagrana lub spatchowana...spróbuj zgrac na dysk w konsoli
     
  14. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    A czy zgranie na dysk coś da w ogóle?
     
  15. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    spróbuj bo jęsli coś bedzie nie tak to gra sie nie zgra.....
    a jesli sie zgra to cos z obrazem nie tak
     
  17. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Zainstalowałem i jest to samo. Co robić?
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nagraj assasin creed brotherhood alb nfs hp i zobacz czy pójdzie
     
  19. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    A jeżeli nie pójdzie to co?
     
  20. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  21. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    A co to oznacza?
     
Wczytywanie...

Poleć forum