1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 i ACB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Masonlo, Listopad 20, 2010.

  1. Masonlo

    Masonlo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, jeśli Fable 3 działa na mojej konsoli(nie instalowałem kinektowego dasha) to czy Assasins creed brotherhood też pójdzie, czy pozostale czekać na LT+? Mam konsolke elite z listopada 2009.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Brotherhood chodzi na Ixtreme LT...
     
  5. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    niemożliwe,mi chodzi Wersja Global...
     
  7. suskul

    suskul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja dołączę się tutaj z pytaniem czy jest jakaś możliwość uruchomienia tej gry np odpowiednia konwersja iso? Nie interesuje mnie gra online bo konsola oznakowana jest do bana chciałbym tylko uruchomić asasyna.
    Pozdrawiam!
     
  8. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wysłać ci na pw skąd ściągałem?
     
  9. Masonlo

    Masonlo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja jednak poczekam na PL to może coś na to wymyślą, bo już czytałem że można przerobić na wave 3 i jakoś idzie. Nie wiem ile w tym prawdy ale się okaże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum