1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fable 3 i lt 2.0 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 8lukasz6, Czerwiec 9, 2012.

  1. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam nie mogę nagrać fable 3 ogolenie myślałem ze mam lt 3.0 wiec przepościłem prze abgx i nagrałem i **** nie chodzi miałem problemy tez z innymi grami wiec powiedzieli żeby spróbował nagrać pod 2.0 i tez **** cofnolem topologie wgrałem pacha 2.5 i wypaliłem i nie dziala:/ nagrywam nagrywarka liteonem z wgranym softem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. runEPIC

    runEPIC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A może w ogóle nie masz LT..

    Wysłane z mojego WT19i
     
  4. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to znaczy :d nie no na pewno mam lt bo wgrywałem jakoś przed świętami :d
     
  5. runEPIC

    runEPIC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To widocznie coś ci nie wyszło, jakiej wersji abgxa uzywasz?

    Wysłane z mojego WT19i
     
  6. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie 1.6 przepuszczałem bo myślałem ze ma 3.0 ale teraz cofnąłem topologie do ufc3 i teraz działa i tak samo miałem nfs nowym cofnąłem topologie i działa i teraz chce nagrać fable 3 i drivera tego nowego one maja ap.2.5 i trzeba je dograć tak samo jak topologie czy inaczej się to robi
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki napęd w konsoli? Przed którymi świętami przerabiałeś konsolę?
     
  8. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napęd mam liteon 16d2s właśnie nagrałem fable i niechodzi:/ wiec kurna nie wiem o co chodzi :/ bo ufc3 działa a fable niee ://
     
  9. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a konsole przerabiałem w wrześniu tamtego roku i pytałem się gościa co mi przerabiał ze to będzie lt 2.0 i tak mi gry nie chodza:/
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli masz nowego Dash'a (wyższego/równego 14699), to tylko LT 3.0. Poradniki masz w dziale LT --> Artykuły.
     
  11. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgraj LT 3.0 i nagraj jak w poradniku z sygnaturki.
     
  13. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiec jak mam nagrywać pod lt 2.0 bo szkoda mi płyt . oki robię tak cofam topologie programem i wgrywam ap.2.5 i nagrywam nie nie działa :/ wiec co mam cofnąć topologie przepuścić przez abgx 1.5 i nagrywać czy coś jeszcze ??
     
  14. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestem w Niemczech wiec nie nagram lt 3.0
    w sumie mam klucze do liteona ale mam laptopa i ten adapter SATA ale jak podłącze go pod adapter to nie wykrywa mi napędu wiec dałem sobie spokój bo ju próbowałem nagrać lt.3.0
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Bez LT 3.0 już nic nie zrobisz. Masz poradniki przerabiania w dziale LT --> Artykuły.
     
  16. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jak mam nagrać wkoncu gre :/ jakie ustawienia do abgx 1.0,5
     
  17. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak nie masz dasha 14xxx to możesz użyć wave patchera powino chodzić. jak masz dasha 14xx to lt 3.0
     
  18. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no mam dasza 14xxxx to co nie pogram sobie w nic ?? ostanio zainstalowame nowego nfs i normalnie naglalo sie i zainstalowalem na dysku i gralem ato gra xgd3
     
  19. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to musisz udać się na temat adama .tam jest opisane co robić jak masz dash 14xx i lt 2.0:)
     
  20. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie to dokładnie jak można prosić :d bo jak mam klucz napędu i adapter SATA USB pod laptopa to raczej nie zrobię flasz na lt 3.0
     
  21. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak ci wykrywa to zrobisz bez problemu. tylko jungleflasher lub dos flash
     
Wczytywanie...

Poleć forum