1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 i problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez remios94, Kwiecień 22, 2011.

  1. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pewien problem otoz , wypalilem gierke na x'a 360 fable 3 i zmienilem wave na 2 , wkladam plytke i jest obrazek z gry i ikona zagraj , klikam i niby sie wlacza a po chwili wyskakuje log ze nie mozna odczytac plyty i zebym sie skontaktowal z supportem .... wie ktos jak to rozwiazac bylbym wdzieczny za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prosze niech ktos pomoze probuje juz enty dzien
     
  4. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Jaki masz DASH? Jaka przeróbka?

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  5. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dasz to jest ten hmmm juz .... 2.0.12625.0 bodajze a ixtreme 1.4 bo na plytkach jak dostalem mam wave'a 2
     
  6. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Bez LT+ ta gra nir ruszy -> chyba, że masz Szajsunga
     
  7. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak zdobyc to LT + bo jestem zielony , a i mam inny problem bo kumpel mi pozyczyl kilka gier , miedzy innymi fable 2 riddicka gears of war 2 i resident evil 5 i tylko te 2 ostatnie moge uruchomic , to jest tez tym spowodowane ?
     
  8. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    LT+ 1.1 dokładne... Najnowsza ''przeróbka''. Poszukaj speca, który Ci to wgra.

    PS. Fable 3 z tym dashem ''oflagowało'' Ci konsolę. Przykro mi. Nie łącz się z XBL.

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  9. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki .... hmmmm a jakie sa to mniej wiecej koszty ??? i to tez jest przyczyna tego drugiego problemu ?
     
  10. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Pożyczył Ci oryginały, czy ''kopie''?? Jeżeli kopie, to mogą mieć inny wave.

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  11. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kopie ... o oflagowaniu gdzies czytalem :) heh i tak nie mialem takiego zamiaru :D
     
  12. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Wiesz na jaki wave były przerabiane? U kumpla działają?
    Przyczyną może też być problem z laserem, rysami na płycie...

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  13. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i naprawde oprocz tej przerobki nie ma innego sposobu ?? bo 2x wypalalem fable 3 za 1szym razem abgx360 mi pokazuje wszystko na zielono tylko wave'a nie mam tego i nie czyta plyty , a za drugim razem bo mi sie plyty verbatima dl skonczyly to nagralem na plyte 8,5GB i to jest ten problem powyzej a w agbx360 mam cos AP25 is blanked czy jakos tak na czerwono i V0 , V1 PFI i cos jeszcze na czerwono tzn te pierwsze cztery a reszta na zielono moze to jest problemem ??
     
  14. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mialem podobny problem, przepusc przez nowego abgxa LEVELM 3 wypal i graj !
     
  15. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Ponowne nagrywanie, to strata płyt... :/ ten DASH blokuje gry z AP 2.5, min. Fable 3...
    Ratuje Cię jedynie ponowne przerobienie konsoli - LT+

    Amen.

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  16. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lukidambix i bedzie dzialac ???
    veins , tak u kumpla smigaja , tak mowil mi .... a wave hmmm nie wiem naprawde
     
  17. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Wolałbym mieć dla Ciebie jakieś pozytywne wyjście z tej sytuacji, ale nie ma za co... ;)
    Zanieś/wyślij konsolę do wgrania LT+ 1.1 i ciesz się ponownie graniem ^^

    PS. Jak już przerobisz na LT+, to poczytaj wątki nt. nagrywania płyt przy tej przeróbce... Nie zmieniasz wave, tylko przepuszczasz przez najnowszy abgx i nagrywasz...

    Pozdro ^^

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  18. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pozdro :D no tak to teraz sie zacznie zbieranie kasy i szukanie kolesia .....
     
  19. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chlopaki mam takie pytanie jeszcze poniewaz mnie pewna mysl naszla , jak sie zabezpieczyc przed tym jezeli dam juz do przerobki tego mojego ixa komus przed tym zeby go sobie nie przywlaszczyl ??
     
  20. meelman

    meelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Używaj opcji edytuj, nie pisz dwóch postów pod rząd, mody mają więcej roboty. Najlepiej znajdź kogoś w swojej okolicy i zawieś mu konsole osobiście, niech przerobi Ci na miejscu. Ewentualnie poszukaj kogoś zaufanego na allegro z dużą ilością pozytywów.
     
  21. Quaz

    Quaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie trzeba było przerabiać konsoli. nie miałbyś tego problemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum