1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FABLE 3 + LT + Beta AP2.5 POKONANE !!!

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez darmon, Listopad 2, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dla wszystkich z przeróbką LT 1.1- Mamy dla was super dobrą wiadomość bardzo dobre wieści od C4E ze sceny od teraz dzisiaj podano informacje ze sceny od C4E :

    Z ostatniej chwili C4E oznajmił, że u niego już Fable III odpala na tym dashu (LT+ Beta działa , AP2.5 POKONANE ):))))))))) Ufff ulga dla wszystkich z przeróbką. całe szczęście :)))).TYlko czekamy na nowy patch flash LT i na nowy abgx ssv3 i będziemy mogli wgrać nowy dash, nie narażająć na flagowanie konsol bez bana w przyszlości :)))))

    Jest już szansa i możliwość na granie z kopii gier z plytki i z dysku z check AP25, już nie blokuje FABLE 3 i bez oflagowania konsol :))

    Z doświadczenia wam drodzy koledzy mówię, MS jeszcze nie zaczął BANOWAĆ , patrząc na historię z poprzednich lat teraz zbierają dane do banów flagowane konsole , wytrzymajcie tydzień a zobaczycie. :))))

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patryk.ferszt

    patryk.ferszt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szkotowo/Nidzica
    Widziałem te info wczoraj, ale nie chciałem siać "paniki" na forum. A tak ogółem bardzo dobre info i ciekawe czy ten sposób będzie działał na niższych iX i ciekawe jak tego dokonali.
     
  4. lewapkon

    lewapkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Bardzo dobre info. dla ludzi z LT i nie zbanowaną konsolą.

    @up
    Na niższych chyba nie będzie potrzebne, bo Fable 3 nie jest chyba na nich zablokowane.
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    To TeamJungle - tak tego dokonali :)
     
  6. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Ja mam iX 1.6, ciekawe jak to zemną będzie.
    A ten typem z TeamJungle to jest naprawdę łeb :D
     
  7. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
    Będziesz musiał zrobić aktualizacje flash'a na LT+ , zresztą dot. to wszystkich bez względu jaki teraz posiadają FW w napędzie.
     
  8. popo601

    popo601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bardzo dobre wieści :)) chłopaki nie śpią a myślą ;)
     
  9. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Odrazu lepiej na duszy ;] Tak powinno być ! :) Teraz tylko troche poczekać, aż wypuszczą to firmware !! ;] ODrazu lece i aktualizuje! ;]
     
  10. rbej

    rbej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakbyście byli trochę mądrzejsi niż pryszczaty złodziej, to byście wiedzieli że AP25 to nie wszystko...
     
  11. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Wszyscy się cieszą że "mnie nie zbanują", a ja obstawiam, że fala banów będzie 10 listopada ;]
     
  12. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    a jak mam LT , to wyjdzie patcher jakiś ? Bo nie mogę przeróbki , ponieważ w Płocku nie ma ludzi do przerobienia :/ Licze na to ,że jakiś patcher wyjdzie
     
  13. SirArczi

    SirArczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem o co te HALO, mam FABLE III PL i LT ... odpalam gierke bez najmniejszych problemow :)
     
  14. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    powiedzcie mi jak to jest, MICROSOFT taka potezna firma i to w branzy komputerowej robi zabezpieczenia , a ktos ( wiem ze nie zwykły człowiek jak ja czy wielu uzytkownikow forum) łamie to w pare dni. Dla mnie to jest smieszne i te zabezpieczenia microsoftu to chyba takie na pokaz, albo Ci ludzie co to łamią to naprawde są swiatowi specjalisci w tej dziedzinie, ale wcale bym sie nie zdziwil jakby microsofft mial gdzies to ze ludzie piracą, kasa z golda leci do kieszeni i kazdy zadowolony. Zobaczymy czy beda banowac w tym roku, pamietam jak to sie zdenerwowali jak halo :reach wyciekło i mieli wszystkich pobanowac, no zobaczymy czy tak zrobią czy to wszystko na pokaz
     
  15. michalef

    michalef Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jesli komus nie odpalil sie fable 3?
     
  16. SamFiczer

    SamFiczer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale o co chodzi ma ix lt i fable 3 chodzi na beta dashu, więc o co chodzi?
     
  17. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Ciekawe jaka będzie cena wgrania tego flasha i czy będzie można odpalać z niego gry np. po przeróbce na wave 2.
     
  18. Pan Sowa

    Pan Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kozy, Poland
    Witam
    ja mam tylko takie pytanie skoro juz obeszli to AP25 to czy wiadomo juz kiedy bedzie dostepny nowy flash?
     
  19. p3nny

    p3nny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nowy FW będzie dostępny wczoraj:p
     
  20. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    yyy... Nie rozumiem co napisałeś.
     
  21. soczek87pl

    soczek87pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Do czego sluzy program updatespy ? czy to ma cos wspolnego z nowym dashem ? jest wiadomosc o nowej wersji na xbox-scene.

    Dla mnie osobiscie pozostaje jedna kwestia czy bedzie patcher do iso i czy nie bedzie kolidowal z patcherem do wave 2? bo za bardzo update flasha mi sie nie chce robic a zwlaszcza ze polowe gier mam przerabianych do wave 2 i jesli na nowym FW nie beda dzialac to troche chybiona inwestycja by byla. Czekam ale to i tak bardzo dobre wiesci. I przypominam, że w sytuacji wejscia wave 3 pierwszy pojawil sie patcher a potem FW.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum