1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 mega problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Rolo89, Listopad 13, 2010.

  1. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    W połowie gry przestały działać Mi gesty i trzymanie ludzi za rękę.Nie mogę przejść misji gdzie mam wyprowadzić Waltera na zewnątrz.Co mam zrobić??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Alf1966

    Alf1966 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Trzebiatów
    Mi też się tak stało, ale po resecie gry działało normalnie. A ja mam pytanie tak przy okazji. Jak przeszedłem grę i wezmę zacznę od nowa na tym samym koncie to będę mógł grać nową postacią i czasem zagrać też tą starą czy tą starą utracę ? Bo w fable 2 były zapisy dla paru bohaterów tu czegoś takiego nie widzę, a nie chcę ryzykować.
     
  4. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Masz tak samo zapisy paru bohaterow. Jak stworzysz nowa gre zostaniesz poproszony o wybor "slotu"
    Potem przy ladowaniu gry wybierasz po prostu konkretna postac.
     
  5. Zabójca/Assassyn

    Zabójca/Assassyn Banned

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wiesz , że miałem to samo . I również resłem gre i wszystko śmigało jak należy
     
  6. Frytas360

    Frytas360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    a ja mam pytanie z innej beczki. tne w Fable chce teraz pozbierac klucze itp. Duzo czasu straciłem i to proszę błąd: "zapis został stworzony w nowszej wersji gry" i co ja mam zrobic? i mnie przeniosło do początku i wyboru postaci. HELP!
     
  8. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Hmmm... jesli pisze ze save byl z nowszej wersji gry, to moze w miedzyczasie wyczysciles cache na konsoli, a teraz nie masz jej zapietej do sieci?
    Zaktualizuj gre.
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Albo pobierz patcha i wgraj przez pendrive'a
     
  10. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    DZiekuję, Wczoraj podłączyłem konsolę pod neta patcha sciągnąłem i wszystko działa. Dziękuję
     
Wczytywanie...

Poleć forum