1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 na ixtreme 1.4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kalaf, Styczeń 29, 2011.

  1. kalaf

    kalaf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    piotrkow
    witam
    tak jak w temacie. posiadam naped benq z flashem ixtreme 1.4 i mam pytanie czy wlacze na nim Fable 3. nie mam kinect dasha. prosze o szybka odpowiedz i jezeli da sie odpalic to jak trzeba spatchowac obraz.
    dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PatrykP1993

    PatrykP1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam !

    W przypadku napędu Benq aby Fable 3 zadziałało trzeba zrobić flasha iXtreme LT+ 1.1 .
     
  4. kalaf

    kalaf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    piotrkow
    ok dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum