1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fable 3 nie działa na LT+

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez springles, Maj 2, 2011.

  1. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    Witam,
    Ostatnimi czasu postanowiłem przerobić X slima, większego problemu nie było. :)
    Niestety nie wiem czemu nie chodzi mi Fable 3, w sensie taki iż konsola widzi lecz przy próbie uruchomienia jest tylko czarny obraz. Tak dla ogólniej informacji Assasin BH działa. :)
    Proszę o szybką pomoc,
    Pozdrawiam:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Źle nagrałeś?
    miałem plik dvd w grze jak nagrywałeś?
    Przeróbka LT+ 1.1 czy 1.0?
     
  4. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  5. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    Nagrywany przez clone CD pliku dvd nie miałem dorobiłem przez abgX czy jakoś tak Przeróbka 1.1
     
  6. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    I tu błąd mistrzu,ja miałem tak samo z Mortal Kombat ściągłem Fake wersje ty pewnie też nie miała pliku dvd
    Sciagaj gre jeszcze raz z innego źródła z plikiem dvd
     
  7. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    ale wcześniej jesj nie spatchowałem moze w tym problem ??
     
  8. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na co skoro masz LT+ 1.1 nie musisz patchować itp masz LT+ najnowsze:)
    ściagaj ponownie ile gra ma GB?
     
  9. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    7,5GB ale kurcze x ją widzi :/
     
  10. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Przepuściłeś wcześniej obraz gry przez abgx żeby dograł AP25?? sprawdź czy na pewno masz wszystko OK
     
  11. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    Nie,
    jak to zrobić ?? jak tym poradniku ???
     
  12. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  14. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    Ok działa :p dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum