1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adi5052, Styczeń 1, 2011.

  1. adi5052

    adi5052 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przeróbka 1.6 , wkładam active iso pozniej gre wszystko ładnie az tu nagle wyskakuje komunikat nie można odczytać płyty ;/ , chodz xbox widzi gre
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    A inne gry działają?

    Edit: Niedoczytałem. Najprawdopodobniej cofnęło ci przeróbke (nowy dash), a Fable 3 ma AP 2.5 i... tyle
     
  4. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tłumaczone 1000 raz
    Musisz przerobic na LT+ lub jak masz starego Dasha metoda 3xDash
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  6. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Ja gram w Fable III i działa poprzez Active.iso... :)
     
  7. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Bo Fable 3 nie wymaga nowego dasha - da się pograć na starym... Nowy dash = LT +
    Stary dash i inna gra nowa, niż Fable 3 = metoda 3x dashy (nie wiadomo jak długo)
     
Wczytywanie...

Poleć forum