1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 PL ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ibra, Marzec 11, 2011.

  1. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam co mam zrobić żeby nagrać Fable 3 po polsku
    Gra potrzebuje patcha do ap 2.5 ale jak się go wgrywa do Polskiej wersji to w abgx wyskakuje jakiś błąd
    Jak przerobić to grę żeby działała :confused:
    Proszę o Pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ja przerabialem normalnie ABGX-em,sciagnelem z neta gre,przejechalem najnowszym abgx ustawionym wg poradnika i dziala.
     
  4. lukas12cool

    lukas12cool Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Działa normalnie po polsku , wgrany ss2 i patch ap 2.5 :D
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Do wersji Marvel (wersja z PL) normalnie da się wgrać patcha ;) Więc coś masz źle ustawione
     
Wczytywanie...

Poleć forum