1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez malutki_smutek, Grudzień 25, 2010.

  1. malutki_smutek

    malutki_smutek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Jak widać jestem świeżaczek i mam problem nie wiem czy mogę zagrać w Fable 3.
    W każdym bądź razie po włożeniu płyty wykasuje mi komunikat że:

    Nie może odczytać płyty
    Aby uzyskać pomoc, przejdź na stronę:
    www.xbox.com/support.

    Wiem czytałem na forum już o Fable 3 ale nie wiem czy to płyta czy dashboard'a wina. Więc proszę was o pomoc a w konsoli nie chcę grzebać w ciemno.
    Dziękuje wam bardzo za pomoc i pozdrawiam bardzo serdecznie z góry.

    P.S.
    konsola jest z 2009-07-15 dashboard'a zaktualizowałem z tej strony
    Aktualizacja dashboard xbox 360
    (jak się nie mylę to chyba wersja 12611, tak jest podpisany plik z aktualizacją, ale może się mylę bo nie wiem jak to sprawdzić w każdym bądź razie już obsługuje kinekta)
    i konsola jest przerobiona nie wiem co i jak co do przeróbki bo taką już dostałem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    jezeli pisza,ze trzeba wytrzec plyte szmatka,tzn ze plyta sie zle nagrala,fable 3 nie potrzebuje nowego dasha wiec powinno chulac,a jezeli wyskakuje logo z xbox360 to musisz gre zpatchowac do wava,ktory odpowiada ixtreme Twojej konsoli
     
  4. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    jak masz najnowszego dasha to juz po ptakach nie odpalisz chyba ze masz lt+
    do tego przypuszczalnie masz flage na konsoli wiec nie podpinaj do neta bo bedzie ban
     
  5. malutki_smutek

    malutki_smutek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie pisze nic o tym żeby płytkę wyczyścić tylko ten komunikat...
    a to lt+ da się sprawdzić czy mam, jakoś samemu wgrać czy coś?
    a jakoś inaczej się nie da odpalić? czy tylko na dzień dzisiejszy nie ma innego sposobu?

    czyli w najgorszym wypadku konsolka do **** już będzie czy jak to?

    a i jeszcze jedno sprawdziłem napęd zgodnie z tą instrukcją:
    http://xboxforum.pl/sprzet-f27/jak-sprawdzic-jaki-naped-posiadamy-w-konsoli-7157.html
    i wyszło mi że mam: Philips & Lite-on DG-16D2S fw. 74850C
    może być to np wina napędu z tego co się zorientowałem od poprzedniego właściciela to ponoć grzebane tylko było w napędzie. Tak przynajmniej on twierdzi.
     
  6. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    zmieniales firmware napedu w ostatnim czasie ?
    pozatym jaki masz naped ?
    jak wgrasz lt+ nowe gry beda smigaly
     
  7. Nevill

    Nevill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Jak masz wgrany soft to lepiej zrób reflash i po problemie.
     
  8. malutki_smutek

    malutki_smutek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja jestem Świeżakiem dostałem ją przerobioną, jedyne co zmieniłem to właśnie tego dshborad'a (nie wiedząc że to ma takie znaczenie) nie aktualizowałem napędu i nie podpinałem jej do neta więc żadnych banów itp nie ma ta konsola na 95%
    napęd mam tak wyszło według instrukcji na forum Philips & Lite-on DG-16D2S fw. 74850C
    a jak sprawdzić czy mam softa? a jeśli nie mam to pomoże coś ten reflash, czy rozwali konsolkę? i jak zrobić tego ewentualnie reflasha bądz wgrać tego lt+?
     
  9. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    zanies do serwisu wgraja ci lt+ i wszystkie nowe gry beda ci dzialac
     
  10. malutki_smutek

    malutki_smutek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli innej opcji niż serwis nie ma?
     
  11. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niekoniecznie serwis, bynajmniej nie Microsoftu. Polecam Qazimodo. Gościu zrobi CI flash napędu, wszytko będzie działać. Pogadaj z nim, na pewno Ci coś doradzi.
     
  12. malutki_smutek

    malutki_smutek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra dzięki jakoś dam radę ... :(
    jak coś to się jeszcze odezwę
     
Wczytywanie...

Poleć forum