1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 problem z obroną wioski

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez scorpion22, Marzec 17, 2012.

  1. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,znowu mam problem z grą fable 3, otóż jestem w misji gdzie mamy wybór aby obronić wioskę Silverpines przed atakiem wilkołaków lub zgaśić w niej ogień który je odstrasza. Wybrałem obronę wioski,wyciąłem atakujące mnie wilkołaki i .... tu właśnie jest problem otóz nie wiem co robić dalej . Na liście misji jest napisane żebym bronił wioski a nikt jej już nie atakuje a poza granice wioski wyjść nie mogę. Co robić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ta gra jest strasznie zbugowana, ja też miałem pborlem że nie mogłem wyjść z kanałów i musiałem zaczynać od nowa
     
  4. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    I znowu zły dział.

    @Down: Pytanie o grę? Sam piszesz "znowu mam problem z grą" i gdzie wsadzasz temat? Do Gry a gdzie powinieneś? Pomoc, bo jak byk pisze pod nim "Masz problemy z grą? Tutaj Ci pomogą!".

    Miej Ty chociaż tupet i nie pouczaj moderatora.
     
  5. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak zły dział ? Przecież pytanie o grę. A wie ktoś jak przerwać misję ? Było coś z przytrzymywaniem A ale nie działa. Zrobiłem sobie nie chcący save na tym bugu :(
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a ty myślisz że ja zaczynałbym grę od nowa jakby się dało przerwać/powtórzyć misję ?
    też save'nąłem na tym bugu i nic się nie da z tym zrobić.
    ostatecznie spróbuj wgrać title update ale wątpie czy to pomoże
     
Wczytywanie...

Poleć forum