1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bajoj, Grudzień 29, 2010.

  1. Bajoj

    Bajoj Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam problem odnosniej tej gry poniewaz ma ona zabezpieczenie antypiracy 2.5 a ja mam liteona i ix 1.51 przerobilem fable na wave 3 zrobilem metode 3 dashy a zawsze po nagraniu fable III ( 3 proby ) po wlozeniu jej do xboxa i wcisnieciu "graj w gre " wyskakuje komunikat o "brudnej plycie " i restarcie x360 . w tym czasie nagrywalem inne gry (tez przerabiane na wave 3 ) i nie bylo zadnych problemow . tak wiec naped w laptopie jak i w xboxie jest ok . prosze o pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Coś źle zrobiłeś. Sprawdź programem abgx360 z płyty, czy jest czytelna (w interfejsie, opcja input). Podaj, jaką masz aktualnie wersję systemu.
     
  4. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Gry zabezpieczone AP 2.5 = tylko iXterme LT+ 1.1
     
  5. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    UP: Nie tylko... Można metodą 3x dashe ! Zapewne masz coś źle nagrane, albo źle tą metodę zastosowałeś.
    Pozdrawiam!
     
  6. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Przy Fable 3 nie trzeba było aktualizować dasha pod Kinecta. W twoim wypadku wystarczyło tylko zmienić wave. Ja grałem na iX 1.6 + Activate.iso

    Teraz chyba najlepiej będzie jak przerobisz napęd na LT+
     
  7. Bajoj

    Bajoj Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli nie trzeba ...ale jak zroblem to sie nic nie stalo :D to sprawdze tym programem czy z plyta wszystko ok i napisze ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum