1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 Przycina

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Lolakos, Styczeń 5, 2013.

  1. Lolakos

    Lolakos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem taki jak opisałem w temacie, Fable 3 kupiłem przez Kod do pobrania czyli z Marketu, i mam taki problem, że mi przycina i jest to troche irytujące w niektórych rzeczach (Zarabanie grając na lutni, robienie ciast itp.) Czy da sie cos z tym zrobic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kwiecienw

    kwiecienw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    ja mam fable na płycie i też czasem się przycina, pewnie to są jakieś błędy w grze...
     
  4. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nic z tym nie zrobisz, każdy tak ma i żadna łatka ani granie z dysku twardego zamiast płyty tutaj nie pomoże. Najlepsze jest to, że w poprzedniej części było dokładnie tak samo, podczas tych samych czynności :)
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Co masz na myśli?
    Spadki fps'ów czy może gra się zamraża na krótką chwilę?

    Gra odpalana z twardego dysku czy z pendriva?
     
  6. Lolakos

    Lolakos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sa to spadki fps a gra tak jak pisalem
    jest z marketu czyli odpalana z dysku
     
Wczytywanie...

Poleć forum