1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3 z zabezpieczeniem na zmodyfikowanym napędzie?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Seban_ZA, Grudzień 28, 2010.

  1. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Mam pytanko czy odpalając oryginalnego Fable 3 z AP2.5 na moim napędzie z 1.61 NS zablokuje mi granie w nowe gierki? bo boje się odpalać Fable(od kolegi) a mam dash 2.0.12611.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. siur1992

    siur1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam chciałem się poradzić mam problem ściągnołem fable 3 nagrałem na płytę dvd+r wszystko mi dobrze nagrało próbuje otworzyć w xbox gre a tu nagle włącza mi się gra ale po chwili widzę czarną plamę i po jakimś czasie sporym wyskakuje mi napis ze nie może odczytać płyty nagrywałem alkoholem 120% a także imgburn i cały czas mi to samo pokazuje proszę o szybka odpowiedz
     
  4. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Obaj ten sam problem . Dash za wysoki . 9199 da sie odpalić fable 3.no niestety teraz to tylko LT+ 1. 1 i będzie dobrze .
     
  5. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Ja mam tą pierwszą betę dasha od Kinecta i Fable 3 mi śmiga.
     
Wczytywanie...

Poleć forum