1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Fennixs, Październik 24, 2010.

  1. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Witam mam problem otóż.Ściągnąłem grę Fable III ze strony xbox-sky i wypakowałem grę ale jak wypakowywałem grę to w tym czasie grałem na xboxie i niewidziałem jak się wypakowywało i później usunąłem paczki i przy którymś wyskoczył jakiś błąd i nie wiem czy gra jest dobrze wypakowana niby sprawdziłem w abgx i waves patcherem ale nie jestem pewien czy mógłbymi ktoś wysłać skan abgx jak to powinno wyglądać
    Nie mam płyt i nie mam jak sprawdzić a jeszcze jedno na exsite.pl znalazłem takie coś że trzeba jakiś jeszcze plik ściągnąć i niewiem po co jest ten plik czy bez tego będzie działać??
    1) Wypakuj wszystkie party Winrarem lub innym programem
    2) Ściągnij mvl-fifi.r33 link:
    Hotfile.com: One click file hosting: mvl-fifi.r33
    3) Ściągnięty plik skopiuj do folderu z wszystkimi plikami
    4) Wypakuj wszystkie party mvl-fifi.r33
    5) nagraj na DVD
    6) Graj
    * Podziękowanie dla zmbk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    u mnie wersja marvel ( bo chyba taka masz sadzac po nazwie pliku) rozpakowywuje sie normalnie

    jak nie masz pozostałych plikow to juz nic nie zrobisz
     
  4. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    ale chyba wejdzie bo normalnie wyskakuje w abgx że to jest gra że ma wave 6 itp
     
  5. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wersja marvel działa na 100% i ma polskie napisy
     
  6. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A czy będzie fable 3 z dubbingiem ? Czytałem ostatnio , że trwają prace nad tym .
     
  7. stawik997

    stawik997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Nie nie ma i nie będzie polskiego dubbingu bo to była by śmierć w polsce dla tej gry :p
     
  8. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Dlaczego? By podłożyli głos Pana Pazury i by była taka porażka jak w Bad Company :/ (do tej pory mam koszmary) hehe
     
  9. stawik997

    stawik997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Wielu ludzi nie bierze polskiej wersji z dubbingiem gdyż on jest do du*y daltego kupują wersje angielską.
     
  10. mariandst

    mariandst Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moglbys ktos dac reup tego pliku mvl-fifi.r33 ??
     
  11. steven093

    steven093 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prosze o reupa pliku mvl-fifi.r33
     
  12. HoH4XoR

    HoH4XoR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
  13. valgir

    valgir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Rozumiem ze jak mam wersje dasha 8955, to moge normalnie wypalic fable 3 i grac bez update'a? Czy trzeba obraz z fable 3 przerabiac w jakis sposob?
     
Wczytywanie...

Poleć forum