1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez max-piecz, Listopad 3, 2010.

  1. max-piecz

    max-piecz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nagrałem Fable 3 na verbatium mam ixtrime LT ale niestety konsola nie widzi płyty nagrałem ponownie i to samo. wersja gry to marvel
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daardevil

    daardevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mszczonów
    Też tak mam :/
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a mi działa niewiem czemu ale nic nie robiłem oczywiście gram na starym dashu
    może masz nagrywarke zepsutą;))??
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Moze wina nagrywarki ? Jaka masz przeróbke ? z jaka predkoscia nagrales ?
     
  6. avenger88

    avenger88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    też to mam ;/ wave 2 ...
     
  7. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi także Fable 3 nie działa chociaż na dysku instaluje się idealnie. Wyskakuje mi błąd że nie może odczytać płyty. Mam najnowszy dash i ix 1.61 non stealth więc z wave nie powinno być problemu.
     
  8. Jaa

    Jaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Fable 3 nie działa na nowym dashu !
     
  9. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok, dzięki. Dobrze wiedzieć.
     
  10. max-piecz

    max-piecz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak odinstalowac nowy dash?? aby fable działał??
     
  11. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To jest nie możliwe.
     
  12. repoman1

    repoman1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    U mnie Fable 3 działa

    Fable 3 PL - wersja od Marvel
    Sprawdzane - ABGX360 v.1.0.2
    Przerobione za pomocą programu Waves Patcher v1.2.1 na Wave 3
    Konsola zbanowana rok temu , Dashboard v2.0.9199.0 , Przerobiona ixtreme1.51

    Nagrywana na nagrywarce Samsung , za pomocą programu IMGBurn v2.5.1.0

    Gra chodzi wyśmienicie za napędu jak i z dysku !!!!

    pozdrawiam
     
  13. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    Super tylko nie wiem czemu tak się wszyscy udu*ili żeby pisać komu Fable działa.. bez zrozumienia... ludzie F3 nie działa jak coś na Kinect Dashu.. jak masz 9199 to od rączki Ci ruszy....
     
  14. luksus007

    luksus007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiec co pozostaje nam uzytkownikom nowego Dash-a ktorzy chca zagrac w F3? Czekac na inny release? Jakis FIX?
     
  15. HIF PL

    HIF PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Trzeba czekać na ruch z xboxowej sceny :). Mam nadzieje, że LT+ coś zmieni w tej kwestii.
     
  16. jackie boy

    jackie boy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Niestety ale mnie nie rusza. Dash starszy, obraz przerobiony do wave 3. Po włożeniu płyty nie pojawia się żadem obrazek, mimo to mogę włączyć grę, jednak po chwili wywala błąd. Wersja od Marvela, abgx wywala błędy na czerwono przy sprawdzaniu crc pierwsze 4 linijki, jednak naprawa nic nie daje. Jakieś sugestie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum