1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damian82, Listopad 22, 2010.

  1. Damian82

    Damian82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam czy Fable 3 ma nowe zabezpieczenie AP 2.5? Czytałem wiele postów na forum ale nikt jednoznacznie nie udzielił odpowiedzi. Jedni piszą że ma inni że nie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    no ma, ale są wersje, które tego uniknęły , ale tylko tak jest podpisany obraz, ale czy to prawda, nie wiem
     
  4. Damian82

    Damian82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest możliwość uruchomienia fable 3 na dashu 9199?
     
  5. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
  6. Damian82

    Damian82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem już to, mi chodzi konkretnie o Fable 3 czy ma to AP 2.5 czy nie?
     
  7. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Fable 3 uruchamia sie na 9199 bez problemu. Ma ap 2.5 ale tego zabezpieczenia 9199 nie obsługuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum