1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez badziu1996, Listopad 26, 2010.

  1. badziu1996

    badziu1996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanko zassalem sobie fable 3 i pytam czy mi pojdzie bo slyszalem ze assasin ma jaks blokade czy co i to tez podobno czekam na odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amman

    amman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez chciałbym sie dowiedziec bo akurat sciagam
     
  4. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na dashu 9199 pójdzie, gdyż gra nie wymaga aktualizacji. Na Kinect Dashu trzeba mieć LT+, oraz z patchowany obraz. Wszystko jest na forum! Czytać!
     
Wczytywanie...

Poleć forum