1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pleban11, Marzec 27, 2011.

  1. pleban11

    pleban11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    grałem w te grę dłuszy czas dopoki nie zainstalowałem aktualizaci z jnna gra i przestała działac inne gry działają poprawnie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  5. pleban11

    pleban11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. czlowiek

    czlowiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadasz Ixtreme 1.xx a lt+ ti Ixtreme LT+, najswiezsza przerobka konsoli
     
  7. pleban11

    pleban11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przeróbke mam juz koło roku lb dłużej. problem stałs po odpaleniu gry Bulletstorm i aktualizacj z cd tej gry.
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    No. Ja miałem to samo. Jak umiesz coś na kompach wejdz w poradniki ---> firmware napędów i wgraj lt 1.1+
     
Wczytywanie...

Poleć forum