1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cysiuu, Lipiec 4, 2011.

  1. cysiuu

    cysiuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ściągnąłem sobie fable 3 i chce nagrać ale dużo ludzi pisze, że ma jakieś zabezpieczenia i tego nie odpalę na przerobionym napędzie liteon czy to prawda bo nie chcę tracić płytki a chciałbym pograć w tę gre
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Pograsz sopkojnie. Przepuść obraz przez ABGX 1.0.5 i luz. Dodatkowo musisz mieć dashboard ne starszy niż 12146.
    Zabezpieczenia to AP25 w przypadku tej gry i wielu innych nowszych :)
     
  4. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz najpierw przelecieć abgxiem, który dogra patcha. Po przeleceniu abgxiem gra będzie chodziła tylko na przeróbce lt+ 1.9. Jaka masz przeróbkę?
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    na LT+ 1.1 też będzie chodziła. Lt+ 1.9 nie wymagany. Nie wprowadzaj ludzi w błąd :)
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeśli przepuści nowym abgx-em to zobaczy tylko czarny ekran. Niestety ładuje patcha tylko do najnowszego flasha, czyli 1.9. Więc nie wiem, kto tutaj wprowadza w bład. No chyba, że coś w tej kwestii się zmieniło i jestem niedoinformowany.
     
  7. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Wczoraj nagrywałem i na LT+ 1.1 u mnie chodzi przy dashu 12625. Przed nagraniem puściłem rzecz jasna przez abgx'a właśnie.
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    NO to widać coś się zmieniło. Może patche zmodyfikowane zostały tak, by działały po obie przeróbki. Może to właśnie kwestia dasha. Wiem tylko że ludzie narzekali właśnie na ten problem z patchami jedynie pod 1.9

    http://xboxforum.pl/iso-f10/gry-z-ap25-na-lt-i-lt-1-9-a-95847.html ot, wyjaśnione : )
     
Wczytywanie...

Poleć forum