1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable Anniversary (2014) XBOX360-PROTOCOL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Styczeń 31, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE:Fable_Anniversary_XBOX360-PROTOCOL
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Degnerix

    Degnerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sory że zapytam ale będzie w polskiej wersji językowej ? Napisy czy coś ?
     
  4. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie tak :) , czekam na premierę i gram :D
     
    1 osoba to lubi.
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nigdzie nie pisali o tym, by gra miała dostać polską lokalizację.
    Gra jest pełna przeróżnych błędów.
    Mam nadzieję, że po premierze, wyjdzie odpowiednia aktualizacja.
     
    1 osoba to lubi.
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    U mnie gra nie działa płynnie, animacje chrupią i gra jest niegrywalna.
    Macie podobnie ?
    djploki napisał że u niego ten problem nie występuje, komuś jeszcze gra działa poprawnie i bez zarzutów ?
     
  7. mario546

    mario546 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    Do gry Fable Anniversary już jest pierwszy Title Update Fable Anniversary Title Updates ,ciekawe czy po wgraniu są nadal w grze lagi,dzisiaj pobiore i zobacze czy TU naprawił animacje w grze.
     
  8. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Zajumane z pewnego forum:

    Piszą o tym, że gra po wgraniu TU działa o niebo lepiej.





    bld -jasna sprawa, że tak.
     
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy pobierze z automatu jak zacznę grać po premierze ? :)
     
  10. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    720
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pobierze.

    Pobrałoby się nawet teraz, bo patch jest na serwerach.
    Premiera już jutro, więc spokojnie można się pokazać z grą online.
     
  11. Adek

    Adek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie tragedia gra zacina się nie chce się zgrać na dysk wypalałem 2 razy zawsze przy 38% nie czytelna i
    jest raz na jakiś czas z 10-15 min grania duża zwiecha i gra nie działa o dziwo dash w xbx działa wyjmuje płytę i ok
    błędu nawet nie pokazuje że płyta jest nie czytelna
     
  12. klaudia2697

    klaudia2697 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    Miałam tak samo z mafia 2 przed dniami premiery w polsce

    Pewnie po premierze bedzie już wszystko okej

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
  13. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    [​IMG]




    Kopia jest źle nagrana, dlatego wywala błędy.
    Nagraj ją jeszcze raz na jakichś dobrych płytkach.
     
  14. bysiiuu

    bysiiuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam title update nr 2 i mi wszystko chodzi cacy

    Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
     
  15. obRy

    obRy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wie ktos dla czego gra mi sie nie włącza ? nagrywane na verbatimie nagrywarka ihas ... nie wiem czy warto nagrywac drugi raz i marnowac płyte...

    nagrałem drugi raz wersje protocol i to samo nie działa... czarny obraz i tyle...

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  16. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Topologia dograna pod LT, które masz w konsoli?
    Verbatim MKM003 prędkość x4 i OPC ON.
    Wyczyść historię OPC przed nagraniem.
     
  17. obRy

    obRy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obraz przepuscilem przez abgx mam lt3.0 ... nie wiem czy chce trzecią płyte stracic... chyba sobie póki co odpuszcze tą gre... nagrywałem prędkością 2.4
     
  18. CzarnoCzarny

    CzarnoCzarny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może zwalony, źle pobrany albo źle zripowany obraz pobrałeś, miałem tak ostatnio w Metro.

    Wrzuć logi z abgx.
     
  19. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Będzie pl czy nie? Jak będzie to kiedy?
     
  20. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Nie będzie pl

    Swift'nięte z Galaxy S4 dzięki Tapatalk'owi.
     
  21. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak pobrać tą aktualizacje i jak ją potem nagrać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum