1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable II - Czy tak ma być?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez riders62, Sierpień 12, 2010.

  1. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Witam.Ostatnio kupiłem sobię Fable II. Płyta nie ma żadnych rysek ale gdy gram i wciskam start albo np. znajduję nowy przedmiot wtedy postać się przycina , otoczenia takie jak drzewa są w ruchu (powiew wiatru) A po 15 sekundach można akceptować. Raz jak grałem to miałem przez jakiś czas tak że wszystko włączało się natychmiast ? I Pytanie : Czy tak gra tak ma czy coś jest nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dzumper

    Dzumper Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Starogard Gd.
    Też tak miałem... Dokładnie to samo. Tyle że na początku nie było szybko. Tak chyba ma być.
     
  4. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Czyli to przejdzie ? Czy tak zostanie ?
     
  5. Dzumper

    Dzumper Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Starogard Gd.
    No mi zostało. Nie wiem, może Tobie przejdzie :) Pozdrawiam!
     
  6. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    No to lipa ... Strasznie to denerwuje i psuje trochę radość z gry.
     
  7. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Ja tak nie miałem.
     
  8. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Dziwne. Dziś gra pochodziła z 40 minut dobrze a potem to samo ....
     
  9. trayman

    trayman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Skoro masz Elitke, to zgaduje, że raczej masz grę zainstalowaną?;p
     
  10. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Oczywiście. Instalowałem nawet dwa razy ale to samo ;/
     
  11. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Ściągnij patch do gry z xbl, może pomoże :)
     
  12. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Dzięki spróbuję ;) Tylko o jaki patch dokładnie chodzi ? Bo na xbl są tylko jakieś free packi dwa a reszta to jakieś filmiki itp.
     
  13. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Dziś znowu to samo ... Już miałem nadzieję że będzie dobrze ... Czy da się to poprawić ?
     
  14. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Dziwne, ja takiego czegoś nie miałem.
     
  15. Coriic

    Coriic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mi nie zdarzyło się to ani razu
     
Wczytywanie...

Poleć forum