1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable II: Game of the Year Edition

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez marzzz73, Wrzesień 11, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam , w sieci pojawił się Fable II: Game of the Year Edition , czyli podstawka + Knothole island i See the future ,w info niestety żadnych wzmianek o językach gry.
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. matius335

    matius335 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świecie
  4. Metru27

    Metru27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Starachwoice
    aaa... to skąd można... zassać .?
     
  5. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Zajeb.scie;] teraz tylko kupowac;)
     
  6. truecrime

    truecrime Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Koszalin
    Metru27 na xbox-sky już jest ;]
     
  7. Metru27

    Metru27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Starachwoice
    Kur. . Nie mam konta. To nic, pozostaje czekać aż będzie na rapidzie albo OS. Nie mogę się doczekać. Fable 2 Było SUPER.
     
  8. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    jak ktoś ma niech da znac czy w PL jest
     
  9. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Zaje*****e tylko ciekawe czy bedzie w polskiej wersji:)
     
  10. horse

    horse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Gra wraz z dodatkami jest w calości po Polsku:)
     
  11. Direkts

    Direkts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wystarczy w google poszukac , jest wersja Fable 2 GOTY na rapidzie ;]
     
  12. wisien

    wisien Banned

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    jezus maria,do dzisiaj zaluje ze kupilem tyle dodatkow...4 dodatki do f3,2 do fable,gow2(tu w sensie ze dzisiaj bym mial duzo taniej)..az strach czy teraz kupowac msp;[
     
  14. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ...i do Fable 2 po polsku w dodatku
     
  15. Roberus

    Roberus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ej mam pytanie czy tu oprócz dodatkowych questów i lokacji dochodzą np: ubrania, bronie itd
     
  16. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    tak oczywiscie :) nie jest tego mocno duzo ale troszke jest ;)
     
  17. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Z Falloutem 3 faktycznie zawaliłeś, bo podobno mają wyjść na jednej płytce (czy tam dwóch) wszystkie dodatki. Również ma wyjść GoW 2 GOTY Edition, tak więc chyba warto dłużej poczekać ;> Chyba, że nie szkoda kasy :p Teraz tylko cierpliwie wyczekać do końca października na Episodes from Liberty City :)
     
  18. Staroch

    Staroch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no co wy gadacie ;o wogole te dodatki co wychodza na xbox live to potem na plycie wychodza :D:D nie ma po co kupowac.
     
  19. wisien

    wisien Banned

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    juz jest, dodatki sa w formie kodu do sciagniecia z xlive, warto dodac ze kod jest inny przy kazdej kopii gry
     
  20. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Czy ten dodatek dodawał jakieś nowe achivy?
     
  21. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    Czyli na tej płycie będą kody czy normalnie włączasz grę i grasz? Bo jak kody to już nie będzie można włączyć te dodatki? (bo ktoś np już wykorzystał ?)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum