1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable II - jak sprawdzić?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez yugo, Listopad 28, 2010.

  1. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Witam!

    Mam pytanie nt. gry Fable II.
    Otóż mam płytę z grą (bez pudełka , dostałem w zastępczym pudełku bez instrukcji , sama płytka).
    Gra ofc. oryginalna.

    Nie wiem jaka to wersja Fable II , czy taka już wbudowana z obydwoma dodatkami (Knothole Island i See the Future) czy samo Fable II?

    Bo jest podobno (tzn. jest ;P ) wersja Fable II z DLC już na płycie , chyba z serii Xbox Classics ;< a na płytce nie wiem nic nie pisze :> czy z DLC czy nie :(

    Da się to sprawdzić nie wiem , jakoś w MENU gry wejść i zobaczyć nie wiem w misje itd i tam coś zobaczyć?albo w opcjach gry nie wiem :(?

    Bardzo ważne to dla mnie :( Bo nie wiem czy warto mi w nią grać bez DLC (bo podobno DLCki dają dodatkową wyspę , nowe stroje , przedmioty , nową opowieść i możliwość poznania przyszłości Albionu).

    Pozdrawiam!

    -----------
    A tak wogóle to bez tych dodatków gra też jest spoko :)? w sensie fabuła achivy itd :)
    wogóle nie zauważe że nie mam DLC?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Ja grałem bez dodatków i nie czuję żebym coś stracił :p Może zobacz czy możesz kupić dodatki bo może Ci pokazać że już je masz.
     
  4. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Ok sprawdzę jutro ;) (pożyczyłem kumplowi dziś dwójkę a on mi w zamian Fable III pożyczył :DDDD i badam sprawę ;d)

    A te DLC i tak są po angielsku?bo czytałem że oba po angielsku , i opisy misji po angielsku i m.in rozmowy z postaciami (na śnieżnej wyspie z DLC) też po angielsku.

    Angielski znam ;] (uczę się już 9 lat ;)) , więc to nie problem , ale "brzydko" wygląda chyba grać w wersję POL-ANG (trochę po polsku trochę po angielsku :<)
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Ja bym sobie nie zawracał głowy tymi dodatkami. Będą to będą a jak nie to trudno :p
     
  6. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Raczej będą po angielsku,tak myślę.
     
  7. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    jak juz odpaliles gre to nalepiej idz na rynek w bowerstone, zejdz nad rzeke schodami i zo tam jest taka lodz podwodna. Sprawdz czy mozesz z niej skorzystac. jesli tak to masz dodatek knothole island, to pewnie i drugi tez bedzie :)
     
  8. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Po samej płycie można poznać czy jest z dodatkami czy nie, jeżeli tło na którym jest bohater jest zielone, to jest wersja GOTY i te 2 dodatki DLC, a jeżeli czerwone to zwykła wersja, bez. Jeżeli podstawka gry jest z polskimi napisami to odpowiednio każde z 2 dlc także jest po polsku.
     
  9. olek21

    olek21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo zobacz archiewmenty jak bedą statuetki murgo albo książki do zebrania i za to acziw to znaczy ze masz knothole island na bank
     
Wczytywanie...

Poleć forum