1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable II nie działa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez EvilPancake, Grudzień 25, 2011.

  1. EvilPancake

    EvilPancake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ostatnio kupiłem fable II w mediamarkcie.
    Dotarłem do domu i grałem spory czas przez ponad tydzień nie było z grą żadnych problemów.
    Pewnego trefnego dnia siadłem na opakowaniu płyty.
    Od tego czasu xbox nie widzi płyty w ogóle.Płyta nie jest porysowana ani pęknięta. Jaki może być powód czy jest jakiś sposób żeby to naprawić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie możliwe ,że bez uszkodzenia nie działała
     
  4. EvilPancake

    EvilPancake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie no właśnie nie mam pojęcia co się z tym dzieje nigdy się z czymś takim na żadnej platformie nie spotkałem
    Jakieś propozycje xbox w ogóle jej nie czyta
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    przez tydzień? i co ma dash do orginału?
     
  6. EvilPancake

    EvilPancake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra ciągle działała i po ty wydarzeniu nagle przestała , dash zaktualizowany
     
  7. EvilPancake

    EvilPancake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak wsadziłęm płyte to nic nie czytało wtedy jeszcze miałem stary dash bo neta nie podpiąłem ale jak go podpiałem i zaktualizowałem to i tak nic to nie dało
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to musiał mieć konsole z 2006 roku chyba
     
  9. EvilPancake

    EvilPancake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. EvilPancake

    EvilPancake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gwarancje ma ale to nie wada konsoli u kolegi też próbowałem.
     
  11. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Usiadłeś na płycie i poszła spać jak nie działa u ciebie i u kolegi to sprawa jest wyjaśniona, nie musi być widocznych uszkodzeń aby płytka padła
     
  12. EvilPancake

    EvilPancake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok. Dzięki za jakąś poradę ;) No trudno się mówi trzeba kupić nową.
     
  13. EvilPancake

    EvilPancake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dalej co do tego tematu , wreszcie po długim wczytywaniu pojawia się opcja uruchom dysk DVD , po odpaleniu wyskakuje komunikat wsadź grę do konsoli xbox 360 , jaki jest tego powód , konsola musi wykrywać że jest to gra a więc co jest nie tak ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum