1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable II zdziwienie!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZeneQr, Czerwiec 20, 2011.

  1. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    dziś pierwszy raz nagrywałem grę na Xbox 360, a jest nią moja ulubiona gra na PC Fable, ale do rzeczy kierowałem się poradnikiem waszym...po ściągnięciu sprawdziłem obraz i nie chciało pokazać czy dobry pisało że są bodaj 4 powody, wiem trzeba ściągnąć coś do abgx360 ale nie ważne zaryzykowałem:)

    nagrywałem programem ImgBurn straszą nagrywarką LG (z niezbyt pochlebnymi opiniami) na Verbatimie, I wszystko nagrywało spokojnie prędkością 2,4 tak jak radził pewien urzytkownik. doszło do 100% a jako że włączyłem weryfikacje to zaczęło sprawdzać, i wyszedł jakiś total error:

    E 18:27:17 Miscompare at LBA: 133752, Offset: 304
    E 18:27:17 Device: 0x69
    E 18:27:17 Image File: 0x68
    E 18:27:17 Total Errors in Sector: 1
    E 18:27:17 Failed to Verify Sectors!
    I 18:27:18 Exporting Graph Data...
    I 18:27:18 Graph Data File: C:\Documents and Settings\MATEUSZ\Dane aplikacji\ImgBurn\Graph Data Files\HL-DT-ST_DVDRAM_GSA-4167B_DL11_20-CZERWIEC-2011_17-44_MKM-003-00_2,4x.ibg
    I 18:27:18 Export Successfully Completed!
    E 18:27:18 Operation Failed! - Duration: 00:01:11
    I 18:27:18 Average Verify Rate: 3*767 KB/s (2.7x) - Maximum Verify Rate: 5*408 KB/s (3.9x)

    Ja nieco zdenerwowany włożyłem płytkę do Xboxsa i rozpaczliwie zacząłem instalacje...iiiii ZAINSTALOWAŁO A NAWET DZIAŁA!
    co to się stało? ImgBurn wykazywał błąd a gra działa...i t przy chyba 6% weryfikacji...czyli co nie mam się czego obawiać jakiego errora w grze czy coś bo jestem bardzo zdziwiony:)

    sorry że tak duzo napisałem ale to takie podniecenie że ukochana gierka uruchomiła się;)

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie ma co się obawiać. Jest to pewnie błąd IMG Burna. Ja kiedyś miałem błąd, że nagrywająć bodajże Shift 1 przy 30% nagrywania wyskoczyło, że brak miejsca na płycie i zmarnowało płytę. Następne nagrywanie było OK. Nie martw się tym, ważne, że działa.
     
  4. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5433
    Polubienia:
    1698
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Też nagrywam Imgburnem posiadam nagrywarkę LG (kupioną w tamtym roku Grudzień jakoś tak). I nie narzekam na nią :). Co do weryfikacji z początku miałem załączoną później doszedłem do wniosku że zbędne to jest. Nagrywałem już chyba X płyt bez weryfikacji i żadnego problemu nie miałem.

    Czasami zdarzyło się że źle mi się wypalał obraz Imgburne'm a jak nagrałem ten sam obraz na tą samą płytkę (mowa o płytach Verbatim DL) ale za pomocą Clona to wszystko poszło perfekcyjnie. Ale jak mówię raz miałem taki przypadek i nie wiem czym to było spowodowane. W internecie też właśnie były opinie, że lepiej daną grę nagrać w clonie. Tylko jak mówię za chiny nie pamiętam tytułu tej gry. ---> to tak na marginesie.

    EDIT: Imgburn to jak kobieta ;) czasami strzela focha :D
     
  5. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hehehe:) dzięki za odpowiedź:)
     
  6. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja na verbatimach zawsze mialem weryfikacje w porzadku. Gdy przerzucilem sie na jakis taniochy od razu bledy, chociaz wszystkie plyty iks lykal jak pelikan. Pozdrawiam:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum