1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable II

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Paco, Kwiecień 29, 2010.

  1. Paco

    Paco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie dotyczące xboxa 360 , ponieważ grałem sobie w Fable II i w trakcie misji w ktorej nic nie mogłem robić tylko musiałem czekać, wyłączyłem padem XBOXA i póżniej właczylem go, a gra się nie zapisała. Czy mogło sie coś zepsuć przez to wyłaczenie XBOXA w trakcie gry, czy coś mogło stać sie z grą albo z konsolą i achievementami?? Z góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A nie lepiej włączyć konsole i sprawdzić. Achivementy ci zostały pewnie, ale jeżeli wylaczyles konsole w czasie savowowania to najprawdopodobniej straciles savy z gry.
     
  4. Bloku

    Bloku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Jedynie możesz mieć kłopot z save'm jak ci się właśnie zapisywało to mógł ci się usunąć albo zniszczyć a jak nie to zaczniesz grać od ostatniego zapisu :p
     
  5. Paco

    Paco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha, czyli wszystko wporządku jest z konsolą raczej nic się nie zepsuło tylko save tak??
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
  7. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    i jak wyłączasz grę to wyjdz do dasha wyjmij płytę i wtedy wyłącz xboxa
     
  8. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    A niby po co tak. Ja wyłączam tak jak autor wątku i nic się nie dzieje. Trzeba tylko uważać aby nie wyłączyć konsoli w trakcie zapisu save i już.
     
Wczytywanie...

Poleć forum