1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable III LT+ problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kago, Grudzień 13, 2010.

  1. Kago

    Kago Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem otóż mam przerobioną konsolkę na LT+ i wgrywam Fable III na płytkę ( jest spatchowany ) to konsolka nie chcę go czytać wyskakuje, że nie może odczytać płytki. Dodam jeszcze , że NFS Hot Pursuit działa.

    @EDIT
    Mam Fable od Marvela jak coś
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pewnie się źle nagrało, ale dla pewności wrzuć obraz agbx'a.
     
  4. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mozliwe ze nie masz patcha ap2.5, dlatego LT+ nawet do nie odpala(ale nie oflagowuje konsoli). Pewnie chodzil ci na starym dashu, teraz na LT+ i nowym ta plytka nie odpali jesli niemasz patcha w grze
     
  5. Kago

    Kago Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    PO 1 Mam patch Po 2 Przeleciałem przez agbx i wszystko OK po 3 już drugi raz nagrywam i to samo .
     
  6. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie dziala tylko i wylacznie kopia Fable 3, w ktorej ABGX wywala AP25 sector is blank...
     
Wczytywanie...

Poleć forum