1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable III + obraz z abgx360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Niemiec, Listopad 28, 2010.

  1. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Mam pytanko niby ta gra nie ma a25 a gdy przeskanowalem to :
    [​IMG]
    I teraz nie wiem czy nagrywac gdy mam iXtreme 1.6 ... LiteOn
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Nagrać sobie możesz , ale jak masz nowego dasha to nie odpalisz.
     
  4. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    a niby fable 3 na nowym dashu dziala ... zreszta to trzeba jakos patchowac te gry a nie wiem jak zeby dzialaly na a25
     
  5. domix07

    domix07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5423
    Polubienia:
    1669
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Vassi
    Jak ma dasha nie nowszego od 9xxx to odpali. Sam miałem dasha 89xx i grałem sobie (miałem LT1.1). Teraz mam LT+ przerobiony obraz (abgx) Fable3+nowy dash i wszystko chodzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum