1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable III PL a LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez d2darkness, Marzec 12, 2011.

  1. d2darkness

    d2darkness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak jak w temacie czy jest jakaś wersja fable która jets po pl i działa na lt+ ?
    Jak wiadomo do obrazów trzeba było wgrywać patche i jak się nie myle działały one tylko do ang. wersji gier.
    Mam nadzieję jednak że jest inaczej jak mówie ^^.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. berials

    berials Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Normalnie ściągasz polską wersję wgrywasz patche AP 2.5 jedziesz ABGX-em ( ustawiasz do AP 2.5 znajdziesz na necie ) i chodzi po polsku przynajmniej ja tam mam i bez problemu chodzi na LT+ po Polsku
     
  5. d2darkness

    d2darkness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    aha jeżeli wszystko chodzi to elegancko myślałem że będzie ten sam problem co z Assasinem ^^
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja mam assasina pl i dziala elegancko więc nie wiem w czym problem z assasinem....
     
Wczytywanie...

Poleć forum