1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable III PL. - Pomóżcie Proszę .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateooo14, Styczeń 7, 2012.

  1. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam wszystkich.
    Mam problem z grą Fable III PL. już 4 płyty zmarnowałem, za każdym razem pisze " płyta nie obsługiwana" próbowałem wgrać te AP25 abgx ale nadal wywala takie coś :
    Hosting Zdjęć-fable.JPG

    Jak to nagrać ??

    Mój dash to 13604 , chyba LT+2.0
    Wszystkie gry jakie nagrałem np. (Mafia II , COD BO , Tekken 6 , BF Bad Company , Alan Wake , WWE12 , Medal of Honor) , działają super .

    Co robie nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Czekaj na LT 3.0 , jeżeli to phat to lt 3.0 już dla niego jest.
    Masz cicha aktualizacje i bez niego nie zagrasz..
     
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jeżeli chcesz grać w jakąkolwiek grę a ap2.5 lub xgd3 to musisz wgrać nowe ixtreme

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  5. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podłączyłem konsole do neta ale nie logowałem się na Live , tylko wyskoczył taki komunikat że musze zaaktualizować coś tam ale tego nie zrobiłem i od razu odłączyłem konsole od neta , więc jak mogę mieć cichą aktualkę ????
     
  6. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. remos997

    remos997 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Witonia Poland
    poszukaj w tym dziale było o cichej
     
  8. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    @mateooo14
    nie pisz posta pod postem... tematy można odświeżać tylko raz dziennie a nie co 1h!
    nie da się tego jednoznacznie określić... Aktualizacja zaczyna się wgrywać od razu po podłączeniu konsoli do neta, a że nie waży zbyt dużo to jej ściągnięcie trwa tylko kilka sekund...
    Z tego co napisałeś w pierwszym poście to masz cichą aktualke i zostało to już napisane w tym temacie więc po co to pytanie?
     
  9. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha czyli już jest pewne na 100% że mam cichą ?
    dodam jeszcze raz że nie logowałem się na konto! tylko klikłem chyba " testuj połączenie" i wyskoczyło że muszę pobrać jakąś aktualizację ale tego nie zrobiłem i odłączyłem konsolę
     
Wczytywanie...

Poleć forum